Wedding banner

Bruiloftstyling

Jeeeeeh, jullie gaan trouwen!

Als je het aan mij vraagt is dan de allerleukste tijd aangebroken …
… het brainstormen over ieder facet van deze dag, maar met name de look en feel, de stijl van jullie dag!

Bruiloft styling is ontzettend belangrijk voor jullie trouwdag. Je creëert hiermee namelijk de sfeer die jullie belangrijk vinden. Wanneer je een beetje creatief bent kan het heel leuk zijn om de decoratie zelf te regelen, maar het vergt ook veel werk en een goede voorbereiding. Een professionele stylist bied uitkomst, deze ontzorgt, stuurt, denkt mee en zorgt voor een perfecte styling op jullie bruiloft. 

De maanden voor de bruiloft kunnen jullie al heel wat voor bereiden, maar natuurlijk moet er ook veel op de dag zelf gebeuren. ’s Ochtends zullen jullie waarschijnlijk al vroeg genoeg op moeten staan en is het ook niet echt handig om in je bruidsjurk pompons op te hangen. Voor jullie een onmogelijke opgave voor die dag en TINUS draait haar hand er niet voor om. 

Met een professionele stylist maak je jullie bruiloft net iets mooier, unieker, eigentijdser, eigenwijzer en samen maken we er ‘jullie’ bruiloft van.

Aan de meest kleine details wordt gedacht en maken we jullie bruiloft uniek!

Verder willen jullie dat de gasten zich bij aankomst direct welkom voelen, TINUS zorgt voor de optimale beleving van jullie bruiloft door de juiste styling. Deze styling zorgt voor de Look & Feel, en bepaald voor een groot deel het gevoel en de sfeer van jullie dag.

Ik creëer het WOW effect op jullie bruiloft en zorg voor een persoonlijke unieke ceremonie-, diner- en/of locatiestyling. Ga voor het gemak van een professionele bruiloftstylist en laat TINUS de styling van jullie bruiloft verzorgen.

Fotoshoots

STYLED WEDDING SHOOT BOTANICAL ROMANCE Deze prachtige oude kas staat op het landgoed van cháteauhotel en -restaurant De Havixhorst, misschien ken je

STYLED WEDDING SHOOT IN THE FOREST WE GO Het mooie van mijn werk is, dat ik op de meest magische plekken kom.

STYLED SHOOT PEAKY BLINDERS Wat een gave fotoshoot was dit … ‘in the order of the peaky blinders’ Heerlijk om als styliste