Referenties

‘’….….’t voelt knus bij Tinus! Haar stijl omschrijft zich als sfeervol, warm met een landelijke touch, waar balans is tussen materiaal en kleur. Ze creeert sfeerhoekjes met een verzameling van leuke, mooie bijzondere objectjes. Het voelt goed als je binnenkomt … THUIS bij Tinus! ….”
"Je ziet dat TINUS haar werk leuk vindt door de manier van werken, ze geeft het beste van haarzelf. In de sfeer die zij neerzet kan een mens blij worden en zich opladen …"
"... TINUS heeft oog voor de ruimte en kijk op hoe iets ’t beste tot zijn recht komt …”
‘’ …Lieve Wettina, Wat ben jij van onschatbare waarde geweest bij onze verhuizing naar ons nieuwe huis. Het plan dat je voor ons gemaakt hebt klopte aan alle kanten. Door jouw ideeën kwamen we tot andere inzichten en hebben we ook andere en betere keuzes gemaakt voor ons huis.
Het kleurenplan voor op de muren hebben we 1 op 1 doorgevoerd en heeft van ons huis echt een thuis gemaakt. De nieuwe indeling werd een mix van bestaande en nieuwe meubels, het lichtplan en de accessoires die we langzaam aan hebben ingevoerd, kloppen ook als een bus.
Dank je wel voor je luisterende oor, je vermogen om hoofd- en bijzaken uit te filteren, je geduld en het met ons mee te denken. Je bent echt van meerwaarde geweest voor ons, wij kunnen je van harte aanbevelen en dat doen we nog regelmatig en we wensen je nog heel veel mooie opdrachten toe.

Hartelijke groet, Mariëlle en Theo… ‘’
‘’ ….STYLING van de ceremonieruimte; zo mooi en van toegevoegde waarde kan het zijn om een professioneel stylist jullie ceremonieruimte te laten inrichten!
Toch absoluut de moeite waard?!
Afgelopen zondag heeft TINUS maakt 't MOOI deze prachtige ruimte in Fort Lent ingericht voor ons Wishes TrouwEvent en de ceremonie inspiratie-sessies.
Zo enorm sfeervol, zo uniek en bijzonder en natuurlijk ook fantastisch voor de foto ‘s waar jullie je leven lang van willen genieten.
Het kan natuurlijk helemaal op maat, zoals jullie zelf willen. Maar het is zeker het overwegen waard om een professional als bijvoorbeeld @tinusmaakthetmooi in te zetten!
Toch?! Wij zijn enthousiast in ieder geval!

Wishes & Weddings… ‘’
‘’ …TINUS heeft een eigen stijl waarin verschillende materialen en kleuren gebruikt worden welke door de hand van TINUS een meerwaarde krijgen. Het geheel is creatief, origineel, sprankelend, verrassend … ‘’
‘’ …TINUS heeft ons interieur in een geheel eigen stijl ingericht, die speels en smaakvol is. Waarin gebruik is gemaakt van moderne en natuurlijke materialen, licht van toon met een comfortabele uitstraling. TINUS doet alles met aandacht voor huis en bewoner … ‘’
"... Ons huis heeft een warm gevoel gekregen! TINUS gebruikt verschillende stijlen door elkaar heen wat een speels, verfrissend, gezellig, knus interieur geeft. Zij heeft oog voor de ruimte en details, zij kan door zaken heen kijken en van niets-iets maken ..."