interieur interieurstylist interieurstyling particulier styling advies

Interieurstyling

Creëer je eigen interieur

Jouw eigen smaak is belangrijk. Goed dat je nadenkt over de kleuren en materialen voor je interieur. TINUS kiest en combineert in haar stijl, zo creëert ze met jou je eigen flow voor in je huis. TINUS heeft aan één goed gesprek met jou genoeg om een strak interieurplan te maken.

Er zijn altijd wel redenen waarom het fijn is om je interieur te veranderen.
Misschien ga je samenwonen of verhuizen of is er gezinsuitbreiding en is een aanpassing van belang.  Je bent heel blij met je meubels maar toch voelt de leefruimte niet lekker aan of wil je een volledig nieuwe look in je interieur aanbrengen. Hoe richt je jouw woning zo in dat jouw huis echt als thuis voelt? Met deze en alle andere interieurvragen kun je bij TINUS terecht. Hoe groot of klein de vraag ook is, ik zet graag de grote lijnen voor je uit. TINUS denkt en voelt met je mee om zo het juiste WOW effect te bereiken.

Loop je vast in de inrichting van je huis. Wil je het anders maar je weet niet hoe, stop dan met zoeken. Ik zorg dat jouw ruimte de juiste gewenste sfeer krijgt. TINUS komt vrijblijvend langs om je interieurwensen te bespreken.  Ik bied verschillende pakketten aan, geen vraag en opdracht is hetzelfde. Of je nu graag zelf aan de slag wil met een beetje hulp of als je op zoek bent naar een stylist die alles volledig voor je regelt.

Ik maak graag vrijblijvend kennis om te ontdekken wat jouw wensen zijn.