Styling, advies en ontwerp particulier

Er zijn altijd wel redenen waarom het fijn is om je interieur te veranderen. Misschien ga je samenwonen of verhuizen of is er gezinsuitbreiding en is een aanpassing van belang. Of gaan de kinderen de deur uit. Je bent heel blij met je meubels maar toch voelt de leefruimte niet lekker aan of wil je een volledig nieuwe look in je interieur aanbrengen. Hoe richt je jouw woning zo in dat jouw huis echt als thuis voelt? Met deze en alle andere interieurvragen kun je bij TINUS terecht. Hoe groot of klein de vraag ook is, wij zetten graag de grote lijnen voor uw uit. TINUS denkt en voelt met uw mee of zo het juiste WOW effect te bereiken.

Wil je hulp bij het inrichten, stijlen of de verbouwing van je huis? TINUS begint met een vrijblijvende
kennismaking om jou en jouw huis te leren kennen. Wat wil je veranderen, wat mis je, welke meubels wil je houden, van welke woonstijl hou je? Aangevuld met haar ideeën vertaalt zij dit in een MOOI!, creatief ontwerp dat perfect aansluit bij jouw woonstijl en smaak.

 

MOOI! Quickscan en advies

Wil je gewoon even een REBOOST in je huis en zie je zelf door de bomen het bos niet meer. Kies dan voor een Quickscan en advies afspraak. TINUS komt dan een uur bij u aan huis voor een vast bedrag van €70 exclusief btw*. Tijdens dit uur kunt u van alles bespreken in relatie tot uw interieurwensen en ideeën en geef ik u waardevolle tips en adviezen hoe u in een paar stappen uw interieur een betere indeling geeft en meer rust creëert. We gaan samen even lekker schuiven en ’t MOOI maken.

TIP! Ook leuk om cadeau te geven!

*Mits binnen 20 km van Berkel en Rodenrijs of Ewijk

 

MOOI! Mini make-over
Een mooi vervolg op de quickscan is de mini make-over.

Loop je vast in de inrichting van je huis. Wil je het anders maar je weet niet hoe. Stop dan met zoeken en geef je huis een mini make-over. Wij zorgen dat uw ruimte de juiste gewenste sfeer krijgt. TINUS komt vrijblijvend langs om uw interieurwensen te bespreken.  Aan de hand van een door jullie zelfgemaakt moodboard ga ik aan de slag. Met beelden die bij uw vraag passen maken we voor iedere opdracht een bijpassend moodboard.

Daarna plannen we een dag om de gewenste ruimte te voorzien van een metamorfose. We zullen deze ruimte voorzien van nieuwe accessoires*, een andere indeling en kleur of wandbekleding. Wij zorgen dat de ruimte de juiste sfeer, rust en warmte krijgt om je fijn in te voelen.

De prijs voor deze mini make-over is € 795,- excl. btw**

We maken graag (vrijblijvend) kennis om te ontdekken wat uw wensen zijn.

*De mini make-over omvat geen meubels, deze kunnen wel worden toegevoegd, wij maken dan graag voor u een op maat gemaakte offerte.

**Deze prijs is gebaseerd op een ruimte van een gemiddelde tussenwoning. Afwijkende ruimtematen hebben een meerprijs en zijn op nacalculatie.

 

Geen vraag en opdracht is hetzelfde en wij begrijpen als geen ander dat het moeilijk is om de juiste vloer, passende gordijnen, meubels en kleur op de wand te kiezen zodat u de sfeer krijgt welke u voor ogen heeft.
TINUS kan voor u een volledige passend interieur ontwerpen wat bestaat uit een compleet stylingadvies. Wij handelen en plannen ieder aspect tot in detail voor u.
Wij komen graag vrijblijvend bij uw langs voor een intakegesprek, om samen met u te kijken wat uw wensen zijn.