vastgoed styling vastgoeds interieuradvies stylist Ewijk Gelderland Elst Overbetuwe Nijmegen Arnhem Cuijk Zakelijk ontwerp Make-over mini make over huisstijl

Styling, advies en ontwerp Zakelijk

Psychologische en sociologische aspecten spelen een belangrijke rol bij de vormgeving van uw huisstijl. 

Mensen reageren namelijk op omgevingsfactoren.

Uw huisstijl is doordacht gekozen en het is belangrijk dat uw interieur daar op afgestemd is, ook daarin wilt u uw identiteit uitstralen. De juiste sfeer binnen u bedrijf zal onbewust invloed hebben op uw medewerkers, klanten en toeleveranciers. Zij zorgt voor positieve gevoelens bij het publiek en wekt vertrouwen. Ook voor een interieur geldt, net als bij mensen, de eerste indruk is vaak erg bepalend. TINUS maakt voor u een opwekkende, prikkelende, stimulerende omgeving om uw doelen te bereiken. Ik maak voor u een ontwerp op maat!

Wilt u een andere VIPE in uw kantoor, kantine of vergaderzaal, ik kan u waardevolle tips en adviezen geven hoe u in een paar stappen uw bedrijfsruimte een betere indeling geeft en meer rust creëert. Of gaat u voor een volledig nieuwe inrichting, ik kom graag vrijblijvend bij u langs om te luisteren naar uw wensen en ideeën

Mini make-over

Loopt u vast in de inrichting van uw bedrijfsruimte. Wilt u het anders maar weet u niet hoe. Stop dan met zoeken en geef uw kantoor, vergaderruimte of kantine een mini make-over. Ik zorg dat uw ruimte de juiste gewenste sfeer krijgt. TINUS komt vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken en de ruimte te bekijken. Ik ga aan de gang met uw vraag en zoeken daar de juiste beelden bij om een eerste indruk te geven en doe dit aan de hand van een moodboard.
Daarna plannen we een dag om de gewenste ruimte te voorzien van een metamorfose. We zullen deze ruimte inrichten met nieuwe accessoires*, een andere indeling en kleur of wandbekleding. Ik zorg dat de ruimte de juiste sfeer, rust en warmte krijgt voor uw medewerkers, klanten en toeleveranciers.
Ik maak graag (vrijblijvend) kennis om te ontdekken wat uw wensen zijn.
De prijs voor deze mini make-over is € 795,- excl. Btw**

Mits binnen 20 km van Berkel en Rodenrijs of Ewijk zullen u geen reiskosten in rekening worden gebracht. Vanaf 20 km enkele reis zullen de meer kilometers worden doorberekend a € 0,50 per kilometer. 
*De mini make-over omvat geen meubels, deze kunnen wel worden toegevoegd, wij maken dan graag voor u een op maat gemaakte offerte.
** Deze prijs is gebaseerd op een ruimte van maximaal 60m2. Afwijkende ruimtematen hebben een meerprijs en zijn op nacalculatie.