eventstyling eventstylist styliste feesten partijen bedrijfsfeest aankleding Ewijk nijmegen bemmel heteren arnhem gelderland Tinus maakt het mooi

Eventstyling

Geef sfeer aan je eigen feestje

TINUS verzorgt metamorfoses van ruimtes, permanent, maar ook tijdelijk, van pril idee tot concrete uitvoering.

TINUS creëert en realiseert stylingsconcepten voor feesten en evenementen. Ben je op zoek naar iemand die op locatie jullie bedrijfs-kerst-feest of een opening feestelijk aankleed? Ik ontzorg en zorg voor de juiste tools of de volledige aankleding van de ruimte, zodat jouw feest de juiste gewenste sfeer krijgt. Ik geef vorm aan jouw idee en heb daarbij oog voor detail. De sfeer die ik neerzet is gezellig, origineel, inspirerend, eigentijds en altijd stijlvol, kortom de ‘echte’ TINUS-sfeer!

Soms heb je wat extra hulp nodig bij het aankleden van je feestje. Gewoon omdat je er zelf geen tijd voor hebt, je er zelf niet uit komt en/of omdat je het belangrijk vind dat jouw bijzondere moment de juiste sfeer en herinnering mee krijgt. Wil je hulp bij het MOOI! maken van jouw feestje? Ik maak graag vrijblijvend kennis om te ontdekken wat jouw wensen zijn. Na de eerste kennismaking zoek ik de juiste beelden en voorbeeldmaterialen die bij jouw vraag passen, een combinatie van meubilair en decoratie wordt gemaakt. Ik maak een plan op maat die aansluit op jouw persoonlijke ideeën en budget. Hoe groot of klein de vraag ook is, ik zet graag de grote lijnen voor jou uit. TINUS denkt en voelt met je mee, om zo het juiste WOW effect te bereiken.

Geen vraag en opdracht is hetzelfde, ik kom graag vrijblijvend bij je langs voor een intakegesprek, om samen jouw wensen te realiseren.