styliste Ewijk Tinus maakt 't mooi eventstyliste eventstylist bruiloftstyliste bruiloftstylist aankleding feesten en partijen

Over Tinus

Hoi dit ben ik! Wettina het gezicht achter TINUS maakt ’t MOOI!

Vrouw van Theo en moeder van Jada en bonuskinderen Lisa, Mark en Maud, ook  ben ik dol op Fee, mijn kleine lieve cockerspaniël. 

Thuis was ik altijd al aan het schuiven met meubels, aan het veranderen en inrichten en besloot zo’n vijf jaar geleden te luisteren naar mijn hart en een officiële opleiding en diverse cursussen te gaan doen in de richting van interieurstyling. 

Nu ben ik al een paar jaar aan de slag als styliste en maak ik met mijn kijk ruimtes mooier en een geef ze een ander gevoel, onder het motto ‘TINUS maakt ’t MOOI!’ 

Voor vrienden en bekenden om mij heen een vaak gebruikte naam en term en dat moest dus ook de naam voor mijn bedrijf gaan worden.

styliste Ewijk Tinus maakt 't mooi eventstyliste eventstylist bruiloftstyliste bruiloftstylist aankleding feesten en partijen

Stijl

Deze staat voor een interieur of ruimte waarin de basis rust, en warmte uitstraalt en waarin de persoonlijkheid van de klant wordt weerspiegelt.

Verder moet het interieur of de ruimte functioneel zijn, comfortabel voelen en de juiste sfeer uitstralen, om dat gevoel te geven waar u zo naar op zoek bent. Verder omschrijf ik de sfeer die ik neerzet als gezellig, origineel, inspirerend, warm, eigentijds en altijd stijlvol, kortom de ‘echte’TINUS-sfeer!

Ik maak graag gebruik van een combinatie van ‘oud’ en ‘nieuw’ en heb een voorliefde voor mooie spullen met een verhaal.Trends volg ik graag, maar zijn voor mij niet de basis.

 

Stijl

Deze staat voor een interieur of ruimte waarin de basis rust, en warmte uitstraalt en waarin de persoonlijkheid van de klant wordt weerspiegelt.

Verder moet het interieur of de ruimte functioneel zijn, comfortabel voelen en de juiste sfeer uitstralen, om dat gevoel te geven waar u zo naar op zoek bent. Verder omschrijf ik de sfeer die ik neerzet als gezellig, origineel, inspirerend, warm, eigentijds en altijd stijlvol, kortom de ‘echte’TINUS-sfeer!

Ik maak graag gebruik van een combinatie van ‘oud’ en ‘nieuw’ en heb een voorliefde voor mooie spullen met een verhaal.Trends volg ik graag, maar zijn voor mij niet de basis.

 

styliste Ewijk Tinus maakt 't mooi eventstyliste eventstylist bruiloftstyliste bruiloftstylist aankleding feesten en partijen
styliste Ewijk Tinus maakt 't mooi eventstyliste eventstylist bruiloftstyliste bruiloftstylist aankleding feesten en partijen

Werkwijze

Ik heb een passie voor ‘Mooi maken’ en ga met veel gevoel en enthousiasme aan het werk voor ieder project.
Mijn klanten een blij gevoel geven is mijn streven.
Ik geef vorm aan jouw ideeën en heb daarbij oog voor detail en maak een plan op maat die aansluit op jouw persoonlijke ideeën en budget.
Ik maak graag vrijblijvend kennis om te ontdekken wat jouw wensen zijn. In een vervolgafspraak laat ik jou vast van de sfeer proeven middels een kleine presentatie met sfeerbeelden en voorbeeldmaterialen.
Een eventuele 2D en/of 3D visualisatie van de ruimte is een optie. Met deze tekeningen geef ik een duidelijk beeld wat waar moet gebeuren en een indruk hoe het een en ander er uit komt te zien. Ik maak graag een offerte op maat die bij jouw vraag past.

Hoe groot of klein de vraag ook is, ik zet graag de grote lijnen voor je uit.

TINUS denk en voelt met je mee, om zo het juiste WOW effect te bereiken!