STYLED WEDDING SHOOT

IN THE FOREST WE GO

Het mooie van mijn werk is, dat ik op de meest magische plekken kom. Wat hebben we toch veel mooie verstopte onontdekte plekjes hier in ons mooie Nederland.

De locatie voor deze shoot was er ook weer zo eentje … ergens verstopt op een vakantiepark bij een attractiepark.

Als ik langs de felgekleurde ingangsborden en de eerste achtbaan rij hou ik m’n hart vast en denk ‘Mijn hemel als dit maar goed gaat komen’

Ik moet even zoeken en bellen met de andere toppers in de trouwbranche en zij leiden mij via de juiste weg, via de caravans op het vakantiepark en daar tussen verstopt … je zou er echt zomaar bijna voorbij rijden ligt deze magische plek, het lijkt wel of ik ineens midden in Amerika sta naast een boomhut in de wildernis.

Het werd een heerlijke dag in boho vintage stijl met een rauw randje.

Hieronder vind je een mooie impressie en op de site van trouwplannen.nl zie je het complete plaatje

THE SHOOT: